Telefona Pokemon GO Nasıl Yüklenir? (Android - IOS)

Niantic Labs tarafından geliştirilen artırılmış gerçeklik oyunu Pokemon Go, ülkemizde henüz resmi olarak indirilmeye açılmamasına rağmen büyük ilgi ile karşılandı. Bulundukları şehirde mekan fark etmeksizin yakaladıkları Pokemon karakterlerinin fotoğrafını çekip paylaşan oyuncuların sayısı hızla artıyor. Peki Telefona Pokemon GO Nasıl Yüklenir? Android ve IOS cihazlarınıza Pokemon GO’nun nası yükleneceğini yazımızda anlatıyoruz.

Telefona Pokemon GO Nasıl Yüklenir?





Android Cihazlara Pokemon GO Nasıl Yüklenir?


Bölge kısıtlaması olan oyunlar Android platformunda oldukça basit şekilde indirilebiliyor aslında. APK mirror gibi oyun ve uygulamaların güncel .apk dosyalarını paylaşan sitelerden oyunun apk’sını indirip hesabınızı değiştirmeden kolaylıkla kurmanız mümkün. Tabii ki bu yöntemin tamamen güvenli olmadığını belirtmekte fayda var. Cihazınızda güncel bir güvenlik uygulamasının taramasından geçirip yükleme işlemine başlamanızı tavsiye ederiz.
Android için Pokemon GO indir
Tıklayın, Öğrenin : Pokemon GO’da En Çok Karşılaşılan Sorunlar

IOS Yüklü Cihazlara Pokemon GO Nasıl Yüklenir?

Eğer iOS kullanıcısı iseniz ne yazık ki Kanada hesabınızın olması gerekiyor. Soft launch olarak çıkan oyunları ne yazık ki mevcut Türkiye App Store hesabınız üzerinden mağazayı değiştirerek indirmeniz mümkün değil.Unutmadan, iOS platformunda henüz tüm ülkeye açılmayan oyunlarda performans veya nadirde olsa kapanma sorunu yaşanabiliyor.
IOS için Pokemon GO indir
Facebook ile Paylaş Twitter ile Paylaş Google Plus ile Paylaş

Kısaca: Sercan Yıldızhan

Apksepetim.com İçerik Editörü.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder