KULLANIM KOŞULLARI

Kullanım Koşulları – Yasal Uyarı – Terms of Use


İçeriğimizde yer alan önerilerinin bir kısmının ticari özelliği olabilir. Ticari kaynak sağlayan servisler için yaptığım öneriler tamamen servisin kalitesiyle orantılıdır. apksepetim.blogspot.com.tr’de
bulunan içeriklerin tamamı kişisel fikirlerden oluşmaktadır. Bu yüzden yer alan içeriklerde bulunan öneriler kesinlikle yönlendirme olarak algılanmamalıdır.
Yapılan her yorumun sorumluluğu yorumu yapan kişiye aittir. Yapılan yorumların insani değerlere aykırı olmaması gerekmektedir. Değerlere aykırı içerikteki yorumların fark edilmeden onay görmesi durumunda bizi iletişim  sayfamızdaki bilgiler aracılığıyla uyarabilirsiniz.
Mail yoluyla yapılan bilgilendirme, yasaların belirlemiş olduğu kurallara uygun bir şekilde yapılmaktadır. Kullanıcı mail aboneliğini kendi isteğiyle ikinci bir onayla gerçekleştirebilir. Her mailde abonelikten çıkış için gerekli yönlendirmeler bulunmaktadır.
apksepetim.blogspot.com.tr  Gizlilik Politikası  sayfasını inceleyebilirsiniz.
İçerik hakkı:
Bütün içerik 
apksepetim.blogspot.com.tr’a aittir. Konular tıklanabilir yönlendirme(link) bulunacak şekilde, izin almadan farklı sitelerde kullanılabilir. İlgili bağlantılar kesinlikle net bir şekilde görülebilir olmalıdır. Konuların değiştirilerek farklı sitelerde kullanılması kesinlikle yasaktır.
Bu koşulların ihlalini önlemek amacıyla apksepetim.blogspot.com.tr  içeriğini yasal olarak korumaya almaktadır.
Sitemizin belirli alanlarında görsel veya yazılı olarak bulunan Google ve Youtube ibareleri Google Inç.’in ticari markalarıdır.
Facebook ile Paylaş Twitter ile Paylaş Google Plus ile Paylaş

Kısaca: Sercan Yıldızhan

Apksepetim.com İçerik Editörü.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder